Verlof van 21 juli tem 27 juli. Alle bestellingen in deze periode zullen ten vroegste vanaf 28 juli kunnen afgehaald worden nadat je de mail met klaar voor afhalen ontvangen hebt.

skincoach anniek lambrecht

Hey Beauty!
Wil jij een ook mooie gezonde huid? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn zaak is geen klassiek schoonheidsinstituut maar een instituut waar de focus vooral op Huidverbetering of Skincare ligt. Je krijgt een persoonlijke behandeling met professionele opvolging van jouw huidbehandelingen. Volg je mij al op Facebook & Instagram?

anniek lambrecht

BEHANDELINGEN

anniek lambrecht - behandelingen

Op het menu staan niet alleen Huidanalyse, Peeling en Vitamine Gelaatsbehandelingen maar ook Microneedling. Liften van de huid is mogelijk voor gelaat en lichaam met het LPG apparaat. Ongewenste haren verwijderen we met de Lightsheer Diode Laser.

Ontdek alle behandelingen

WEBSHOP

anniek lambrecht - webshop

Met de producten van Advanced Nutricion Programme, Environ Skincare en Jane Iredale houden we het huidverouderingsproces zoveel mogelijk tegen. Ze zijn op basis van Vitamine A en Antioxidanten en compenseren het chronisch tekort hiervan in de huid.

Ontdek alle producten
Even geduld. We halen je winkelmand op...