ZO Skin Health

Dr. Obagi bestrijdt huidproblemen niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid. Zijn healthy-skin concept staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten.

​Leeftijd, genen, invloeden van buitenaf (UV straling, vervuiling), stress, hormonen, slaappatroon en huidverzorging spelen allemaal een rol bij huidgezondheid. Het goede nieuws: met een gebalanceerde levensstijl en een effectief huidverzorgingsproduct kunt u een gezonde huid opbouwen.​

Anders dan traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten werkt ZO Skin Health op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. Het ‘ZO Saturation Program’ helpt om optimale huidgezondheid te creëren door meerdere ‘lagen’ retinol, anti-oxidanten, peptiden en vitamines aan te brengen, om zo het herstel van de huid te versnellen en de huid te verbeteren. Dr. Obagi raadt een 5-stappen programma aan (Reinigen, Activeren, Stimuleren, Kalmeren + Voeden, Beschermen), waarin producten worden gebruikt die echt uniek zijn.

OVER DR. ZEIN OBAGI

Zein Obagi, MD onderzoeker, vernieuwer, wetenschapper, gepubliceerde auteur, docent en board-gecertificeerde dermatoloog.

Dr. Zein Obagi heeft internationale faam bereikt als een toonaangevende autoriteit op huidverjonging. Hij is de oprichter en medisch directeur van ZO Skin Health, Inc. en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe huidverzorgende behandelingen, protocollen en producten om een gezonde huid te bereiken.

​Meer dan twintig jaar geleden was Dr. Zein Obagi pionier in het concept van de gezondheid van de huid. Hij bedacht en bracht op de markt een lijn van medische huidverzorgingsproducten - het oorspronkelijke Obagi Nu - Derm® systeem - dat de ouder wordende huid transformeerde. Dr. Obagi richtte WorldWide Products op, die het oorspronkelijke Obagi Nu - Derm® Systeem produceerde en op de markt bracht. Op dat moment, wilde dr. Obagi alleen de normen van de traditionele huidverzorging uitdagen. In plaats daarvan verbrijzelde hij de status quo.

Vandaag zijn zijn ideeën over de gezondheid van de huid niet meer verrassend, ze zijn mainstream geworden. Vervolgens werd WorldWide gekocht door Obagi Medical Products, Inc. een bedrijf waarmee Dr. Obagi niet langer meer mee is verbonden, maar die zijn achternaam (Obagi®) als hun handelsmerk heeft mogen behouden.

​ZO Skin Health, Inc is verheugd om een vooraanstaande groep van internationaal gewaardeerde artsen van harte welkom te heten op dr. Obagi's wereldklasse multidisciplinaire ZO® faculteit. Deze faculteit bestaat uit de beste artsen in de plastische chirurgie, dermatologie en esthetische geneeskunde, en zal de groep van top artsen dienen als ambassadeurs voor de ZO® merk . Voor Nederland is dr. Catharina Meijer verbonden aan de ZO® faculteit.

ZO® Skin Health, Inc. en Dr. Obagi hebben geen zakelijke relatie met Obagi Medical Products , en Obagi Medical Products verkoopt of onderschrijft niet het gebruik van een ZO® product. "ZO" is een geregistreerd handelsmerk van ZO Skin Health, Inc "Obagi" en "Obagi Nu - Derm" zijn geregistreerde handelsmerken van Obagi Medical Products, Inc..

Dr. Zein Obagi, MD

  • Board certified dermatoloog
  • Hoofd dermatologie van het Obagi Skin Health Institute in Beverly Hills, California
  • Bedenker van ZO Skin Health™ by Zein Obagi, MD
  • Uitvinder van het Obagi Nu-Derm™ Systeem

WE BLIJVEN ONTWIKKELEN

ZO® Skin Health biedt geavanceerde producten + therapeutische behandelingen om u de beste resultaatgerichte oplossingen te bieden. We zijn trots op het ontwikkelen van innovatieve huidverzorgingsoplossingen die de gezondheid van de huid optimaliseren op basis van de nieuwste ontwikkelingen in huidtherapietechnologieën, unieke toedieningssystemen, biotechnologische complexen + exclusieve formuleringen.


We richten ons op het versterken van de relatie tussen patiënt en arts door uitgebreide protocollen te bieden voor zowel op kantoor als daarbuiten. Ons continuüm van aanbiedingen is geschikt voor elke patiënt en ondersteunt onze leidende overtuiging dat de gezondheid van de huid moet worden ondersteund door wetenschap, in plaats van door trends.


Onze inzet strekt zich ook uit tot het beschermen van u tegen verlopen of frauduleuze producten die worden verkocht door niet-geautoriseerde ZO®-retailers. We zijn toonaangevend in de branche met onze inspanningen tegen afleidingspogingen. Om deze reden zijn ZO® Skin Health-producten alleen verkrijgbaar via onze Physician Online Store en onze ZO® Authorized Physicians.

Even geduld. We halen je winkelmand op...