LPG Endermologie

Hoe werkt het?

LPG Endermologie is een behandeling die de huid verstevigt en de circulatie stimuleert, hierdoor zal cellulitis verminderen en de elasticiteit van de huid verbeteren.

Boek je Gratis Intake gesprek en laat je prijs berekenen.

Vet vrijgeven

Afslanken gaat vaak ten koste van uw mooie rondingen! U verliest immers meestal geen gewicht op de plaatsen waar u dat wenst. De endermologie®-techniek gaat doelgericht op zoek naar de zones die dit het meeste nodig hebben.

Uitstulpingen verdwijnen sessie na sessie, uw figuur wordt hertekend en bovenal: u verliest doelgericht gewicht!

Cellulite gladstrijken

Tijdens de sessie stimuleert de endermologie®-techniek de huid en het vetweefsel om ze te verzachten en minder vezelachtig te maken.

Tegelijkertijd helpt deze stimulatie om vet vrij te geven en om de bloedsomloop en lymfecirculatie te activeren.

Huid verstevigen

Door o.a. gewichtsschommelingen, zwangerschap, het normale verouderingsproces en tal van andere factoren, verliest de huid geleidelijk aan haar veerkracht en soepelheid.

Met LPG verbetert de huidkwaliteit sessie na sessie en wordt uw huid zichtbaar steviger en gespierder.

Lichaam opnieuw vormgeven

Dankzij een reeks specifieke bewegingen herbouwt en herpositioneert de endermologie®-techniek bepaalde lichaamsholten om uw rondingen opnieuw een natuurlijke harmonie te geven.

Benen verlichten

Symptomen zoals zware, pijnlijke benen of gezwollen voeten en enkels zijn het resultaat van een slechte bloedsomloop en lymfecirculatie. Met LPG ervaart u een onmiddellijk gevoel van welzijn! De enkels zijn minder gezwollen, de benen voelen lichter aan en ze krijgen snel weer hun oorspronkelijke vorm. Deze drainage wordt in het bijzonder aanbevolen tijdens de zwangerschap.

LPG Endermologie

*Zones Vrouwen:

20 min€40
30 min€60
40 min€80
Binnenkant dijen€30
Knieën€20
Rug€30
Heupen€20
Bovenarmen€20
Billen€30
Kuiten€30
Rijbroek €40
Volledige bovenbenen€60
Buik€40
* Zones worden best in kuur behandeld van 10 tot 15 behandelingen, daarna regelmatig onderhoud.

*Zones Mannen:

Borst€20
Buik€40
Voorkant bovenbeen€30
Rug€30
Heupen€20
Bovenarmen€20
Achterkant bovenbeen€10
Kuiten€10
* Zones worden best in kuur behandeld van 10 tot 15 behandelingen, daarna regelmatig onderhoud.

Annulatie policy: U kan uw afspraak kosteloos verplaatsen of annuleren tot 72u vooraf. Dit kan 24u/24u via de link in de bevestigingsmail van de afspraak of via onze e-mail: info@anniek-lambrecht.be (zondag uitgesloten) Indien u niet tijdig annuleert, zijn wij genoodzaakt 50% van het bedrag van de gemaakte afspraak aan te rekenen ​voor personeels- en werkingskosten, tenzij u een doktersattest kan voorleggen. Andere redenen aanvaarden wij niet. Deze factuur zullen wij mailen en kan u overschrijven. Dank voor het begrip!

Even geduld. We halen je winkelmand op...