Environ

Environ draait rond wetenschap, schoonheid en verzorging. Environ is ervan overtuigd dat de huid een leven heeft en dat vitamine A de “zuurstof” is die ze nodig heeft, om een leven lang mooi en gezond te zijn. Elke huid van man, vrouw, jong en oud. Elke dag moet vitamine A worden aangevuld in de huid om ze er gezonder te laten uitzien. 

Pionier, De man achter het merk

Dr. Des Fernandes één van de top 5 plastische chirurgen in de wereld was de eerste die vitamine A in dosissen gebruikte die hoog genoeg waren om de schadelijke effecten van de omgeving, vervuiling en stress te neutraliseren. Zo hielp hij de beschadigde of verzwakte huid te herstellen om opnieuw gezond en mooi te worden. Vitamine A in huidverzorgingsproducten was een echte revolutie.

Dr. Des raakte erg geïnteresseerd in de huid én de fysiologie van huidkanker na het overlijden van twee jonge patienten ten gevolge van melanomen. Door grondig onderzoek ontdekte hij de essentiële rol van vitamine A in de gezondheid van de huid en was vastbesloten om skincare producten te ontwikkelen die de huid er een leven lang gezond en mooi zouden laten uitzien.

In 1990 lanceerde hij Environ. Met 140 producten in meer dan 70 landen, heeft Environ een uitgebreid, wereldwijd netwerk van verkooppunten ontwikkeld. Het merk is de favoriet onder kenners en wordt geprezen door internationale skincare professionals, artsen, beauty editors, filmsterren en topmodellen.

Centraal Ingrediënt

Sinds de oprichting van Environ in 1990 is vitamine A het centrale product in de Environ Skin Care filosofie. Het is een essentiële voedingstof voor de huid die elke dag moet aangevuld worden, zodat de huid gezonder oogt en veerkrachtig wordt.

Wereldwijde Erkenning

Environ gebruikt de kracht van de wetenschap om producten te maken die een verschil maken in het leven van de mensen. Meer dan honderd internationale prijzen bevestigen het merk voor haar uitstekende producten en is de reden waarom het merk favoriet is bij internationale huidverzorgers, de medische wereld, recensenten, schoonheidsspecialisten en filmsterren.

Even geduld. We halen je winkelmand op...