Jane Iredale

Jane Iredale producten zijn op basis van mineralen en bevatten vitamines, antioxidanten en botanische extracten die je huid verzorgen, beschermen én kalmeren. Jane Iredale brengt je de ideale gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te doen komen. Makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur.

25 jaar clean beauty

Al 25 jaar lang maken wij de meest zuivere make-up voor jouw huid. Ons doel blijft nog steeds onveranderd: het zelfvertrouwen van onze consumenten stimuleren door een gezonde kwalitatieve make-up aan te bieden die tegelijk de huid verzorgt én beschermt. Jane Iredale producten zijn bijzonder dankzij hun samenstelling: zuivere minerale ingrediënten verrijkt met vitaminen, antioxidanten en botanische extracten. De samenstelling van de producten is zo natuurlijk, eenvoudig én doeltreffend mogelijk. Wie de ingrediënten bekijkt, zal ontdekken dat Jane Iredale geen synthetische geur- en kleurstoffen, chemische bewaarmiddelen of vulmiddelen zoals talk gebruikt. Voor ons is het belangrijk dat je exact weet wat je op je huid aanbrengt.

  • pure gezonde ingrediënten
  • laat de huid ademen 
  • bevat zonbescherming
  • natuurlijke bewaarmiddelen 
  • hypoallergeen
  • dermatologisch getest
  • tweede huid gevoel

Niet getest op dieren

Noch de ingrediënten noch de producten van Jane Iredale worden getest op dieren. Jane Iredale kan met trots zeggen dat ze erkend zijn door PETA en alle producten dragen het Leaping Bunny Program label. 

Vegan en tarwe-vrij

We leven in een wereld waarbij steeds meer wordt gekeken naar ingrediënten en hun oorsprong. Bij Jane Iredale zorgen we ervoor dat de meeste van onze producten Vegan zijn én geschikt zijn voor mensen met een tarwe intolerantie.

Jane Iredale beschermt je

Alle Jane Iredale producten met SPF zonbescherming worden uitvoerig getest op kwaliteit en doeltreffendheid. Bij het dagelijks aanbrengen van deze producten werken ze actief mee aan het beschermen van de huid en preventief op de vorming van huidkanker. Ze worden dan ook aanbevolen en gelabeld door The Skin Cancer Foundation.

De vrouw achter Jane Iredale

Jane was de allereerste in de cosmeticawereld om een volledige make-uplijn op basis van mineralen te lanceren en zag als eerste de voordelen van een huidvriendelijke make-uplijn. Voor ze in 1994 haar cosmeticabedrijf opstartte, had Jane Iredale al een mooie carrière achter de rug in de film- en theaterwereld waar ze met de allerbeste visagisten samenwerkte. Maar ook met heel wat andere bekende namen, van Francis Ford Coppola, Steven Spielberg tot actrices zoals o.a. Meryl Streep en Glenn Close.

Jane gelooft écht dat de kunst van make-up niet de laatste nieuwe trends zijn, maar wél het accentueren van de natuurlijke schoonheid van een persoon en haar persoonlijkheid te doen stralen met make-up!

Jane’s motto: “de mooiste make-up die je kan dragen is een gezonde huid!”.

Even geduld. We halen je winkelmand op...