Definitieve Ontharing

De meest definitieve oplossing om lichaamshaar te verwijderen.

Hoe werkt het?

Wil je af van ongewenste haargroei? Of heb je last van rode bultjes, jeuk of ingegroeide haartjes na het scheren? Deze ongemakken zijn voor zowel vrouwen als mannen erg vervelend. Ook komen de haren na het scheren, waxen en epileren, altijd weer terug. Met laserontharing ben je definitief af van jouw ongewenste haargroei. Laserontharing is een veilige, snelle, effectieve manier om ongewenste beharing te verwijderen.

De Alexandriet-laser is ideaal voor lichtere types, terwijl de Nd: YAG-laser de enige laser is die wordt gebruikt bij donkere huidtypes. Het laserlicht gaat door de huid naar de haarzakjes, waar het wordt opgenomen en omgezet in warmte. Deze verwarming veroorzaakt de vernietiging van de haarzakjes en daarmee de vermindering van de haargroei in deze zone. 

Welke haren kunnen behandeld worden?

Laserontharing werkt alleen op gepigmenteerd haar en heeft geen invloed op wit, lichtblond of rood haar. Bovendien werkt het alleen op haar dat zich in de groeifase van de haarcyclus bevindt. Op elk moment groeit slechts ongeveer 80% van ons haar actief, terwijl de andere haren zich in een rustfase bevinden. Het is daarom noodzakelijk om meerdere keren te behandelen om goede resultaten te verkrijgen.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld zijn 4 tot 6 lasersessies nodig daar de haartjes verschillende groeifases doorlopen. Enkel het haar dat zich in de actieve fase bevindt, kan behandeld worden. Bovendien verschilt de groeicyclus van de haartjes naargelang de te behandelen zone. Met intervallen van ± 4 tot 8 weken. Tijdens deze intervallen zal u merken dat de behandelde haartjes spontaan beginnen uitvallen.

 

Belangrijke instructies laserontharing: 

Om je behandeling zo succesvol mogelijk te laten verlopen, raden we je aan om de volgende instructies voorafgaand aan je behandeling op te volgen.

 

Voor de behandeling

  • Haartjes moeten zichtbaar zijn 

1 dag vóór de laserbehandeling de zone scheren. Een klein plaatsje haartjes laten staan zodat we de haarkleur en haardikte kunnen beoordelen, aan de hand van de haarkleur en dikte wordt namelijk de instelling van de laser bepaald.

  • Geen zon of gebruik zonbescherming

De huid mag niet zongebruind zijn voor de behandeling. Daarom adviseren we om blootstelling aan zon of zonnebank te vermijden gedurende vier weken voor de behandeling. Als dat niet mogelijk is adviseren wij het te behandelen gebied goed te beschermen met zonneproducten met SPF 30 of 50.

  • Geen zelfbruiners

We raden aan om 14 dagen voorafgaand aan de behandeling geen zelfbruinende producten te gebruiken in verband met pigmentvorming.

  • Niet waxen of epileren

Voor en tijdens de behandeling niet waxen, plukken of epileren. Voor een succesvolle behandeling moet de haarwortel in het haarzakje aanwezig zijn, omdat dit anders niet optimaal behandeld wordt. Je mag wel scheren of knippen of ontharingscrème gebruiken.

 

Heb je nog vragen voorafgaand aan je laserbehandeling voor ontharing?

Boek dan online je Gratis Test Behandeling.

 

Na de behandeling

Direct na de behandeling kan de huid rood zijn en warm aanvoelen. Daarnaast kan er perifolliculair oedeem ontstaan, dit zijn kleine vocht bultjes in de haarzakjes. Dit zijn allemaal normale huidreacties. Gemiddeld houden de reacties enkele uren tot 1-2 dagen aan. verschilt van plaats en type huid. 

  • Koelen

Als de huid thuis nog warm aanvoelt, mag je Flamigel smeren. Deze reactie kan maximaal enkele uren aanhouden.

  • Blijf uit de zon of bescherm je huid

4 weken geen blootstelling aan zon/zonnebank of gebruik als dit niet mogelijk is producten met zonneproducten met SPF 30 of 50 en herhaal dit om de twee uur.

  • Haartjes vallen uit

Na de behandeling zijn de haartjes nog aanwezig in de haarzakjes. Deze worden vanzelf naar buiten gewerkt. 2-3 weken na de behandeling zullen de meeste haartjes uitvallen. In de tussentijd mogen de haartjes eventueel worden geschoren.

 

Thuisadvies

- Stel de huid ten minste 4 weken voor en na de behandelingen niet bloot aan zonlicht om pigmentvlekken in de huid te voorkomen. Mocht je wel met zonlicht in contact komen smeer de huid dan regelmatig in met SPF 30 of 50.
- De haren tussen de behandelingen door niet epileren of waxen. Scheren en knippen mag wel.
- Vermijd de sauna en hete douches 24 uur na de behandeling.

 

Definitieve Ontharing

Vrouwen:

TestshotGratis
Bovenlip€60,00
Kin€80,00
Bovenlip + Kin€120,00
Neus€40,00
Neusbrug (ts wenkbrauwen)€30,00
Mondhoeken€40,00
Oksels€120,00
Bikini Volledig€180,00
Bikini Brazilian Line€150,00
Sliprand€100,00
Buiklijn (navel tot bikini)€80,00
Bilnaad tijdens andere behandeling€30,00
Bilnaad€80,00
Onderbenen €200,00
Onderbenen + Kniën€250
Volledige benen€300
Volledige armen€200
Tepelhof€60
Voorarmen€150

Mannen:

Rug (Marcelleke)€250,00
Rug + Nek + Tshirtlijn€350,00
Thorax€150,00
Oksels€120,00
Buik€150,00
Thorax en Buik€250,00
Schouders€150,00
Neus€40,00
Oren€60,00
Tussen Wenkbrauwen€30,00
Hals€100,00
Nek€100,00
Baard€200,00
Voorarmen€150,00
Volledige Armen€200,00
Bovenarmen€100,00
Zwembroeklijn€150,00
Billen€200,00
Volledige Benen€300,00
Onderbenen €200,00
Bovenbenen €200,00

Annulatie policy: U kan uw afspraak kosteloos verplaatsen of annuleren tot 72u vooraf. Dit kan 24u/24u via de link in de bevestigingsmail van de afspraak of via onze e-mail: info@anniek-lambrecht.be (zondag uitgesloten) Indien u niet tijdig annuleert, zijn wij genoodzaakt 50% van het bedrag van de gemaakte afspraak aan te rekenen ​voor personeels- en werkingskosten, tenzij u een doktersattest kan voorleggen. Andere redenen aanvaarden wij niet. Deze factuur zullen wij mailen en kan u overschrijven. Dank voor het begrip!

Even geduld. We halen je winkelmand op...