Gelaatsverzorging

Essential behandelingen met baanbrekende electro-sonic technologie

Ontdek de behandeling voor jou

Alleen Environ heeft een diepere kennis van de huid. Met de combinatie van revolutionaire huidverzorgingstechnologie en krachtige ingrediënten krijg je de behandeling die de hoofdoorzaak van je huidproblemen aanpakt.

Elke unieke gezichtsbehandeling combineert de kracht van de huidverzorgingstechnologie van Environ en de sterke ingrediëntenformules om jouw specifiek huidprobleem aan te pakken en ongeëvenaarde resultaten te leveren.

Dankzij de combinatie van pulserende iontoforese en sonoforese met lage frequentie kan je jouw huid meer geven van wat ze nodig heeft op de plaatsen waar ze dat het meeste nodig heeft.

Het DF apparaat van Environ brengt de actieve ingrediënten die in onze serums zitten dieper in de huid voor een onmiddellijk zichtbaar resultaat op alle huidcondities

Essential Youth Reset

  • Een geavanceerde verjongende gezichtsbehandeling die de zichtbare tekenen van fijne lijntjes, schade door de zon en een doffe huid tegengaat.

€120

Essential Moisture Boost

  • Onthul een gehydrateerde, vollere en zachtere huid
  • Revitaliseert het aanzien van een droge, doffe huid met een intense hydratatie.

€120

Essential Comfort Calm

  • Onthul een gekalmeerde, gezonde en comfortabele huid
  • Verzacht en kalmeert de tekenen van een gevoelige huid en zorgt voor een gezonde uitstraling.

€120

Essential Radiance Reveal

  • Onthul een vlekkeloze, heldere en egale huid
  • Pakt de hoofdoorzaak aan van pigmentatie met een perfect ogende huid als resultaat.

€120

Essential Vitamin Touch

  • Een vitamine boost die een gezonde huid onthult.
  • Combineer deze behandeling met een half uurtje LPG (€60) voor een extra liftend effect.

€105

Gelaatsverzorging

Annulatie policy: U kan uw afspraak kosteloos verplaatsen of annuleren tot 72u vooraf. Dit kan 24u/24u via de link in de bevestigingsmail van de afspraak of via onze e-mail: info@anniek-lambrecht.be (zondag uitgesloten) Indien u niet tijdig annuleert, zijn wij genoodzaakt 50% van het bedrag van de gemaakte afspraak aan te rekenen ​voor personeels- en werkingskosten, tenzij u een doktersattest kan voorleggen. Andere redenen aanvaarden wij niet. Deze factuur zullen wij mailen en kan u overschrijven. Dank voor het begrip!

Even geduld. We halen je winkelmand op...