Microneedling

Skin Pen Microneedling

Skin Pen is een innovatieve micropunctuurtherapie. De micropunctuur stimuleert de eigen aanmaak van collageen en elastine en zorgt daarmee voor een mooie en gelijkmatige huidstructuur.

  •  Vermindert rimpels en fijne lijntjes
  •  Regenereert littekens en herstelt de huid
  •  Verbetert vlekken
  •  Neutraliseert vrije radicalen
  •  Verbetert schade veroorzaakt door de zon
  •  Geeft volume in contouren zoals lippen en ogen

Behandelingen gebeuren best in kuur van 3 tot 6. Om de 4 weken.

€225, incl. masker en kit met producten om de huid de dagen na de behandeling te verzorgen.

De SkinPen maakt 1600 microkanaaltjes per seconde in de huid door middel van steriele naaldjes die vibrerend in de huid terechtkomen. Hiermee wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd, waardoor nieuw collageen en elastine worden aangemaakt. Collageen zorgt voor volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid. Het resultaat: de huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender.

Tijdens de behandeling voelt je een vibrerende prikkeling op de huid, we gaan 3 x over hetzelfde gebied met zigzaggende en roterende bewegingen. De behandeling duurt gemiddeld 45 minuten.

De huid ziet er na de behandeling egaal rood uit en voelt warm of prikkelend aan. Dit trekt binnen een paar uur weg. In de 24 uur na de behandeling wordt de Skinfuse lift meermaals daags aangebracht voor herstel van verloren vocht. De dagen daarna smeer je de Skinfuse Rescue, een calming complex die zorgt voor het juiste herstelproces van de huid, waarbij de huid extra gevoed en gekalmeerd wordt.

Microneedling

Annulatie policy: U kan uw afspraak kosteloos verplaatsen of annuleren tot 72u vooraf. Dit kan 24u/24u via de link in de bevestigingsmail van de afspraak of via onze e-mail: info@anniek-lambrecht.be (zondag uitgesloten) Indien u niet tijdig annuleert, zijn wij genoodzaakt 50% van het bedrag van de gemaakte afspraak aan te rekenen ​voor personeels- en werkingskosten, tenzij u een doktersattest kan voorleggen. Andere redenen aanvaarden wij niet. Deze factuur zullen wij mailen en kan u overschrijven. Dank voor het begrip!

Even geduld. We halen je winkelmand op...