Environ

Environ draait rond wetenschap, schoonheid en verzorging. Environ is ervan overtuigd dat de huid een leven heeft en dat vitamine A de “zuurstof” is die ze nodig heeft, om een leven lang mooi en gezond te zijn. Elke huid van man, vrouw, jong en oud. Elke dag moet vitamine A worden aangevuld in de huid om ze er gezonder te laten uitzien. 

Meer info
Environ

Skin Essentia

Skin Essentia

Het Skin EssentiA gamma is één van de twee bestaande Vitamin Step-up Systems die je huid stapsgewijs laten wennen aan vitamine A

Youth EssentiA

Youth EssentiA

Het Youth EssentiA gamma is één van de twee bestaande Vitamin Step-Up Systems die je huid stapsgewijs laat wennen aan vitamine A

Body Essentia

Body Essentia

Vervolledig je huidverzorgingsroutine op een mooie en feilloze manier door ook aandacht te schenken aan de huid van je lichaam.

Focus Care Youth+

Focus Care Youth+

Het Focus Care Youth+ gamma bevat meerdere combinaties van wetenschappelijk onderzochte ingrediënten met verjongende werking.

Focus Care Moisture+

Focus Care Moisture+

Het Focus Care Moisture+ gamma bevat intens hydraterende en voedende ingrediënten.

Focus Care Radiance+

Focus Care Radiance+

De producten van het Focus Care Radiance+ gamma zorgt voor een egalere, vlekkeloze uitstraling van de huid.

Focus Care Comfort+

Focus Care Comfort+

Het Focus Care Comfort+ gamma bevat unieke ingrediënten met verzachtende werking. Door producten van dit gamma toe te voegen aan je dagelijkse routine, voelt de gevoelige huid comfortabeler aan

Focus Care Clarity+

Focus Care Clarity+

Het Focus Care Clarity+ gamma is een innoverend systeem in 3 stappen dat een volledige en krachtige oplossing biedt voor onzuivere, glimmende huid en puistjes, en tegelijk zacht is voor de huid.

Focus Care Skin Tech+

Focus Care Skin Tech+

Een gamma van slimme skincare instrumenten die samenwerken met onze skincare producten om kleinere of grotere zones van het gelaat en het lichaam te behandelen en die de algemene look-and-feel van de huid verbetert en versterkt.

Sun Care

Sun Care

De zonnefilters, reflectoren en antioxidanten in het Sun Care gamma werken samen om de huid te beschermen tegen UVA en UVB-stralen.

Even geduld. We halen je winkelmand op...